top of page
ondalium beauty nederland rotterdam womas.jpg

Free shipping Netherlands from 70€ and Europe from 99€.

ondalium beauty product nederland

EERSTE BIOCOSMETISCHE LIJN MET EXTRACT VAN ZWARTE KNOFLOOK

zwart  garlic ondalium beauty nederland

1.  ONDALIUM BEAUTY: BIOCOCKTAIL SUPPLEMENT. 

Maak je eigen collageen. Door het dagelijks in te nemen (er is genoeg voor een maand), zul je merken dat je huid jonger, gladder en stralender wordt.

Het is een bio-cosmetische cocktail die dankzij een combinatie van fyto-nutriënten (polyfenolen, flavonoïden en een grote hoeveelheid zwavelverbindingen) de natuurlijke werking van de huid van binnenuit optimaliseert, waardoor belangrijke resultaten worden bereikt op het gebied van schoonheid en gezondheid.

 

 

De formule op basis van biologische zwarte knoflook, zwarte ui en zwarte citroen optimaliseert de natuurlijke werking van de huidcellen en heeft een zeer krachtig anti-verouderend, antioxidant, beschermend en zuiverend effect (zelfs inwendig).

 

 

Ondalium BEAUTY stimuleert het afweersysteem en bevordert de vorming van elastine en collageen, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten gaat het veroudering en de vorming van rimpels tegen. Het activeert ook de microcirculatie en bevordert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Het heeft belangrijke ontgiftende effecten, zowel op de huid als inwendig. Het zuivert en beschermt de huid tegen milieuvervuiling en stelt haar in staat gifstoffen te elimineren. Het helpt ook om andere eliminatieorganen te zuiveren, zoals de lever, nieren of darmen, waardoor een schoonheid wordt verkregen die van binnenuit komt.

 

 

Het wordt geleverd in een glazen druppelaar van 30 milliliter. De aanbevolen dosis is 1 milliliter (30 druppels) per dag op een lege maag.

"Make the transition to natural beauty today and discover radiant, healthy skin like never before!"

ondalium beauty womas massage rotterdam

NATUURLIJKE EN VEGANISTISCHE COSMETICA MET ZWARTE KNOFLOOK EN MICROALGEN.

- Onze lijn van natuurlijke en veganistische cosmetica is gemaakt met geconcentreerde actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong en microalgen. We extraheren en concentreren de carotenoïden uit Dunaliella en de vitaminen, aminozuren, mineralen en sporenelementen uit Spirulina, zonder organische oplosmiddelen, parabenen, minerale oliën, synthetische chemicaliën of kunstmatige aroma's te gebruiken.

 

- Het effect is merkbaar vanaf het eerste gebruik. Omdat het een natuurlijk product is, wordt het optimaal door de huid opgenomen, de huid wordt stralender, voelt zijdezacht aan en voelt zeer comfortabel aan dankzij het hydraterende, voedende en regenererende vermogen.
 

- Vanaf de eerste toepassingen helpen de actieve ingrediënten ons de huidveroudering te vertragen, het verschijnen van vlekken, rimpels en slapheid te voorkomen, de huid te beschermen tegen zonnestralen, wind, kou, vervuiling, tabak... dankzij de grote antioxiderende capaciteit.

 

- De grote hoeveelheid organische zwavelverbindingen en polyfenolen in het geconcentreerde extract van zwarte knoflook, die tot de krachtigste antioxidanten behoren die er bestaan, maken dit cosmeticaproduct uniek en zorgen voor uitstekende resultaten in de strijd tegen veroudering, de verzorging van de gezondheid van de huid en zijn ook een ideale bondgenoot in de behandeling van de huid met atopische problemen.

 

- Geconcentreerd vloeibaar biologisch extract van zwarte knoflook is een uitstekende bondgenoot in huidverzorging. Het beschermt en neutraliseert vrije radicalen, voorkomt vroegtijdige huidveroudering en heeft een grote antioxiderende capaciteit.

(geen knoflookgeur, fris en natuurlijk aroma)

ondalium day cream rotterdam womas.jpg

2. Anti-aging dagcrème

Diep hydraterende en voedende crème die bijdraagt aan de verbetering van de elasticiteit en glans van de huid. Hoge concentratie plantaardige actieve ingrediënten die antioxidanten leveren die beschermen tegen huidveroudering. Frisse, natuurlijke en aangename geur (zonder knoflookgeur).

Hoofdingrediënten: Geconcentreerd olie-extract van dunaliella zeewier, geconcentreerd vloeibaar extract van organische zwarte knoflook, sheaboter, pepermunt hydrolaat en zwarte komijnolie.

50ml formaat in glazen pot.

Eigenschappen:

- Bevordert de vorming van elastine en collageen, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.
- Verstevigt, verjongt en laat je huid stralen.
- Helpt bij het elimineren van gifstoffen die zich ophopen in de huid.
- Egaliseert huidpigmentatie.

NATUURLIJK EN VEGANISTISCH

FRIS EN NATUURLIJK AROMA

GEHYDRATEERDE EN STRALENDE HUID

3. ANTI-AGE REPAIR SERUM
 

ondalium serum repair nederland rotterdam

Het bevat een synergie van plantaardige oliën die de huid voorzien van voeding, antioxidanten en een geweldige regenererende werking.

 

Intensief antiverouderingseffect met hydraterende, voedende en celregenererende werking die rimpels minder diep maakt, de teint egaliseert, het gezicht verlicht en de stevigheid en elasticiteit helpt herstellen. Ideaal voor na het zonnen. Trekt snel in en heeft een frisse en natuurlijke geur (zonder knoflookgeur).

Hoofdingrediënten: geconcentreerd olie-extract van dunaliella algen en spirulina, geconcentreerd vloeibaar extract van biologische zwarte knoflook, jojoba-olie, hazelnootolie, arganolie, macadamia-olie en wortelolie.

NUTRIËNTEN EN ESSENTIËLE OLIËN

VERJONGEND EN ONTGIFTEND

REGENERATIEF VANUIT DE DIEPSTE LAGEN

50ml formaat in een glazen pot.

Eigenschappen:

- Brengt de talgklieren in balans bij een gecombineerde, vette en droge huid.
- Met oxygenerende en regenererende eigenschappen die huidontstekingen helpen verminderen; speciaal aanbevolen voor de gevoelige en atopische huid.
- Beschermt tegen de afbraak van hyaluronzuur, antirimpelwerking.
- Verstevigt, verjongt en laat je huid stralen.
- Krachtige antioxidant, ideaal voor huidverzorging na de zon.
- Voorkomt verlies van stevigheid van de huid door bescherming tegen afbraak van elastine.
- Egaliseert huidpigmentatie.

4. VOEDEND EN ANTI-AGING GEZICHTSMASKER
 

gezichtmasker ondalium nederland antiaging

Gezichtsmasker dat uniek is op de markt van natuurlijke en biologische cosmetica, vooral vanwege de complexiteit van de extractie van het proteïnedeel van spirulina, waardoor het samen met de antioxiderende en anti-verouderende kracht van het vloeibare extract van zwarte knoflook zeer bijzondere eigenschappen heeft.

Spirulina platensis-extract, zeer geconcentreerd in proteïnen, verhoogt de voeding van de huid en verbetert de elasticiteit. En het extract van zwarte knoflook, met zijn hoge antioxidatieve kracht, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vroegtijdige veroudering.

Eigenschappen:
- Zorgt voor extra voeding, voor de huid met te weinig tonus.
- Verstevigt en activeert de productie van collageen en elastine.
- Helpt tegen hyperpigmentatie (vlekjes).
- Verheldert de huid.

Je zult verliefd worden op zowel de kleur als het frisse en suggestieve aroma van natuurlijke essentiële oliën van de Ylang Ylang bloem.

Het is ook rijk aan absorberende klei, die overtollige olie verwijdert zodat de huid er mat uitziet en niet glimt, gehydrateerd en gezuiverd is.

Wordt geleverd in een doosje met 5 enkele doses van elk 10 ml.

VOEDING EN ELASTICITEIT

ANTIAGING

LIFTEND EFFECT

TALK ABOUT ONDALIUM

TALK.jpg

TESTIMONIALS

“Taking a few drops a day is very simple and a healthy habit that will be easy to maintain.healthy habit that will be easy for you to maintain all year round...".

Healthy Lifestyle / FIT HAPPY SISTERS / Cooking Blog

"The nutrients of fresh garlic are concentrated and multiplied in black garlic, so its health benefits are greater. In addition, studies indicate that its consumption as a liquid concentrate enhances its active ingredients".

JULIA  GIRÓN / HELLO Magazine

"They have launched a fluid extract of black garlic on the market and by putting most of it directly into the blood, we ensure that virtually all the nutrients reach the cells, so the benefits are greatly increased.

SUSANA GARCIA / The BEAUTY Blog

"I am feeling a very notable improvement in my skin, I also feel that I am not retaining as much fluid and a notable improvement in my energetic state".

RAQUEL MENDAÑA / Executive producer and TV presenter

bottom of page