top of page

Natuurlijke FaceLift Massage Behandeling in Rotterdam

De geheime massage van de Japanse keizers

womas massage rotterdam kobido lifting_edited.jpg
Gedurende vele eeuwen was Kobido Massage een elitaire behandeling, voorbehouden aan de machtigen: keizerinnen, royalty's, grote krijgers, samoerai of de high society van China en Japan. In de afgelopen 10 jaar is zijn praktijk de grenzen overgestoken en heeft zich uitgebreid tot hoogstaande klinieken in steden als Tokio, New York of Parijs. Nu is het aangekomen in Rotterdam en natuurlijk bij Womas Massage Studio.

Wat is Japanse Kobido Massage?

Kobido is een duizendjarige massage die eeuwenlang het grote schoonheidsgeheim was van de Japanse keizerinnen; een voorouderlijke, bijna magische techniek die via gezichtsmassage ongelooflijke esthetische en medicinale voordelen biedt, omdat de ontspannende kracht ervan zorgt voor energie en evenwicht, schoonheid en gezondheid. Tegenwoordig staat het bekend als "de massage van de keizerinnen" of "de Japanse facelift". Wil je meer weten over deze behandeling...?

kobido rotterdam gezicht lifting behandeling massage rotterdam.jpg

Voordelen van Kobido Massage

Natuurlijke facelift behandeling zonder operatie in Rotterdam

Deze massage is populair geworden als een van de krachtigste natuurlijke therapieën als bron van schoonheid en welzijn, zowel geestelijk als lichamelijk, omdat zij helpt om fysiek en psychisch in evenwicht te komen, de sleutel tot authentieke schoonheid voor de Japanners.

De Kobido-massage kan de lederhuid verstevigen, ons gezicht optillen en verjongen, rimpels gladstrijken en de door ouderdom, ultraviolette stralen of vervuiling versleten teint verhelderen. Het maakt de huid glad en voedt de huid.

OUR DOORS ARE OPEN!

We look forward to seeing you!

Mon - Frid 9:00 a.m. - 22:00 p.m.

Weekend 11:30 a.m. - 20:00 p.m.

womas massage rotterdam kobido japanse lifting behandeling zonder operatie rotterdam.jpg

Explore the Collection

Natuurlijke cosmetica om het effect van Kobido thuis te versterken.

bottom of page