top of page

Hoe kan Ondalium Beauty helpen bij de menopauzesymptomen?

*(Miguel Ángel Madise. Ondalium Technisch directeur geeft exclusief antwoord aan WOMAS)


vrouwen met opvliegers in de menopauze

De #menopauze is geen ziekte, maar een proces van verandering en transformatie, net als de puberteit en de adolescentie. De meeste symptomen ontstaan doordat er een afname is van oestrogeen, vooral van oestrogeen E1 (oestron) en E2 (oestradiol).menopauzesymptomen
Wanneer oestrogenen aanzienlijk afnemen, zoals in de #menopauze, veroorzaken ze veel menopauzesymptomen. Omdat oestrogenen verschillende functies van het organisme regelen. Ik zal je een voorbeeld geven, stel je een dijbeen voor, van binnen is het hol, we hebben cellen genaamd osteoblasten die bot maken aan de buitenkant en de osteoclasten vernietigen bot aan de binnenkant, dus in het geval van een daling in oestrogeen, wordt er geen bot meer gemaakt en de osteoclasten die bot vernietigen (om het op een meer spreekwoordelijke manier te zeggen), blijven functioneren, daarom zijn er problemen met osteoporose en allerlei andere problemen.


Wat veroorzaakt een daling van oestrogeen in de #menopauzesymptomen?oestrogenen en hormonen in de menopauze

Een daling in oestrogeen veroorzaakt veel symptomen, er wordt gezegd dat we "hormonen met benen" zijn, en het is waar dat het hormonale systeem het neuro-endocriene systeem wordt genoemd, omdat het veel invloed heeft op het neurologische niveau. Als de hormonen aanzienlijk en snel afnemen, zoals het geval is tijdens de menopauze, beginnen emotionele en lichamelijke symptomen op te treden.


 

Welke lichamelijke symptomen kun je ervaren tijdens de #menopauze?


We hebben de klassieke opvliegers of hot flushes en dan is er op hormonaal niveau een verandering omdat er een daling is in hormonen en het is logisch dat er een emotioneel probleem is; de persoon kan verdrietiger zijn, depressiever, prikkelbaarder, een gevoel van hopeloosheid, met andere woorden, al deze symptomen worden veroorzaakt door een daling in oestrogeen en een verandering in het neuro-endocriene systeem. 

Hoe kan Ondalium Beauty de symptomen van de #menopauze verbeteren?


Het is natuurlijk niet hetzelfde om door deze overgang te gaan vol gifstoffen, vol vrije radicalen, met spijsverteringsproblemen, slechte bacteriële flora, homocysteïne in het bloed, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, met andere woorden, om door deze transformatie te gaan met al deze hoge parameters die ervoor zorgen dat al deze symptomen van menopauzale veranderingen zich vermenigvuldigen. En een ander ding is om volledig gezuiverd door deze menopauze transformatie te gaan, met een zeer laag oxidatief overschot, met een goed spijsverteringssysteem of een goede bacteriële flora.


Vloeibaar extract van zwarte knoflook kan symptomen van de menopauze helpen verlichten

Lets anders dat we moeten weten is dat de zwavelhoudende bestanddelen van het zwarte knoflookextract de bloed-hersenbarrière passeren en de hersenen bereiken, waardoor het ook het zenuwstelsel moduleert, d.w.z. het vermindert de symptomen die worden veroorzaakt door de daling van de oestrogeenspiegel.


Als het organisme in perfecte conditie is, zullen de symptomen niet hetzelfde zijn. Iemand met een stofwisselingssyndroom, spijsverteringsproblemen, hypoxemie enzovoort, krijgt steeds meer symptomen.

Als ons organisme vrij is van gifstoffen, het immuunsysteem en het zenuwstelsel gereguleerd zijn, zullen we symptomen hebben, want we zullen altijd symptomen hebben, maar ze zullen altijd veel milder zijn dan wanneer de persoon niet in orde is.


*(Ondalium Beauty is verkrijgbaar in de Womas online shop en kan ook worden afgehaald in de Massage & Therapie Studio in het centrum van Rotterdam.)Meer over ONDALIUM


ONDALIUM onderzoekt en ontwikkelt natuurlijke remedies om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren, met een focus op het reinigen en zuiveren van het lichaam.


Ons huidige levenstempo is radicaal veranderd. Sommige gewoonten en gebruiken van de huidige levensstijl kunnen het welzijn en de gezondheid negatief beïnvloeden en aandoeningen veroorzaken die variëren van overbelasting van de spijsvertering en het metabolisme tot de vermindering van natuurlijke zuiveringsmechanismen, cardiorespiratoire aandoeningen, allergieën en andere.


Eet- en voedingsgewoonten zijn om twee redenen heel belangrijk: "wat je eet en wat je niet eet". De missie van ONDALIUM is om consumenten de beste natuurlijke remedies te bieden door innovatie, uitmuntendheid en de ontwikkeling van holistische producten die helpen om de verschillende systemen van ons organisme te zuiveren en te ontgiften .


Bio-energetische voeding en cosmetica

In onze producten houden we rekening met het energetische en vibrerende deel van de mens. Volgens het laatste onderzoek van theoretische natuurkundigen door middel van kwantumfysica is wetenschappelijk bewezen wat de mystici in de oudheid al zeiden, namelijk dat de mens een zeer belangrijke energetische component heeft die bepalend is voor zijn emoties, zijn gevoelens, zijn gedachten, zijn houding ten opzichte van het leven...


Daarom gebruiken we in onze producten bij het productieproces verschillende energetische systemen, sommige gebaseerd op voorouderlijke methoden en andere processen gebaseerd op moderne kwantumsystemen om de vibratie van onze preparaten te verhogen en zo een effect van evenwicht en welzijn op emotioneel en mentaal niveau te bereiken.


We zijn ons net zo bewust van het belang van de actieve principes op fysiek niveau als van de vibrationele principes op energetisch niveau, en deze holistische combinatie geeft ons een grote algehele effectiviteit voor de mensen die onze producten gebruiken. 

Onderzoek en ontwikkeling


- Eigen laboratorium en gespecialiseerd R&D-team

Dat onderzoek onze bestaansreden is, is niet zomaar een slogan. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve formules, door gebruik te maken van nieuwe voedingsmiddelen die een bron van gezondheid zijn. Hiervoor hebben we ons eigen laboratorium in Toledo, waar we al onze formules ontwikkelen en waar een gespecialiseerd team het R&D-werk van het bedrijf uitvoert. Als resultaat van dit onderzoek hebben we onder andere het Biologische Zwarte Knoflook Geconcentreerd Vloeibaar Extract ontwikkeld.


- Voortdurend lanceren van nieuwe formules en creëren van patenten

We krijgen voortdurend feedback van zowel onze distributeurs als consumenten. We identificeren behoeften en onderzoeken nieuwe formules die ons Vloeibaar Extract van Biologische Zwarte Knoflook aanvullen. Samen met onze distributeurs ontwikkelen we kalenders voor de lancering van nieuwe producten en stellen we hen de nieuwe patenten ter beschikking die elk jaar worden gecreëerd. Momenteel ontwikkelen we een reeks producten die dit vloeibare extract op synergetische wijze combineren met bepaalde plantenconcentraten en essentiële oliën en in ons laatste onderzoek zijn we erin geslaagd om het te combineren met sterk geconcentreerde olie-extracten van verschillende microalgen.


- Samenwerking met universiteiten

Zwarte knoflook en zijn effecten op de gezondheid worden bestudeerd door verschillende Spaanse universiteiten. Daarom hebben we onze krachten gebundeld en verschillende werklijnen opgezet met deze entiteiten. In samenwerking met de Technologische Campus van de Universiteit van Oviedo ontwikkelen we bijvoorbeeld producten op basis van oliehoudende extracten van microalgen, gecombineerd met het vloeibare extract van zwarte knoflook.


De samenwerking is niet alleen gericht op de studie van zwarte knoflook. Op dit moment voert de R&D afdeling, samen met de Universiteit van Cordoba en IFAPA, een meer gedetailleerde studie uit naar de samenstelling van zwarte ui, waardoor we de eigenschappen van dit voedingsmiddel, dat al deel uitmaakt van onze producten, beter zullen leren kennen. 

Let op: De beweringen in deze tekst worden ondersteund door wetenschappelijke publicaties in verschillende onderzoeken. Het is wettelijk verplicht om te vermelden dat producten op basis van gefermenteerd zwart knoflookextract niet bedoeld zijn om ziekten te behandelen, genezen of voorkomen.


 5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page