top of page

VOORDELEN VAN ZWARTE KNOFLOOK

- ANTIOXIDANTEN: Zwarte knoflook bevat zeer veel antioxidanten, tien keer meer dan gewone knoflook en 2000 keer meer antioxidantkracht dan vitamine E. Het is een van de meest effectieve antioxidanten die we kennen. Het helpt schade te voorkomen die veroorzaakt wordt door slechte voeding, luchtvervuiling, elektromagnetische vervuiling, stress... Grote hulp bij chronische en degeneratieve ziekten, waar grote oxidatieve stress plaatsvindt.

- DIGESTIVE: Helpt de trage en zware spijsvertering te verbeteren, evenals een opgeblazen gevoel en een opgezette buik. Het kan helpen infectieuze en ontstekingsprocessen of veranderingen van het maagslijmvlies te bestrijden. Reguleert de darmtransit en bevordert de groei van een gezonde bacteriële flora.

- CIRCULATORIUM: Draagt bij aan het voorkomen van coronaire problemen, zoals hartaanvallen, angina en ischemie. Het helpt de bloedsomloop en microcirculatie te verbeteren, voorkomt atherosclerose, zuivert het bloed, helpt bij het ontspannen van slagaderlijke en veneuze wanden en helpt bij arteriële desinflammatie en werkt bloeddrukverlagend.

- Draagt bij aan de gezondheid van de LIVER: Sterk depuratief. Bevordert de enzymatische stimulatie van ontgifting. Het helpt bij de verwijdering van zware metalen (Hg, Pb ...).

- Draagt bij aan de gezondheid van het IMMUNITASYSTEEM: Het helpt bij het behoud van een sterk en gezond immuunsysteem. Verhoogt de respons van lymfocyten en cytokinen. Werkt modulerend bij auto-immuunziekten.

- VERSNELLEND: Verhoogt energie en prestaties. Het stimuleert een adequate reactie op stress.

- RESPIRATORIA: Bevochtigt de slijmsecreties, moduleert de ontstekingsreactie. Antiastmatisch. Antiseptische werking. Ontzwellend voor de longen. Aanbevolen voor rokers en mensen die blootgesteld zijn aan luchtvervuiling.

- METABOLIEK: Het bevordert het adequate metabolisme van glucose, cholesterol en triglyceriden.

- ENDOCRINE: moduleert de werking van de endocriene klieren. Het bevordert de goede gezondheid van de schildklier, alvleesklier, bijnieren en geslachtsklieren.

- UROGENITAL: Draagt bij aan de gezondheid van de nieren. Heeft een grote vochtafdrijvende werking. Het verzacht het menstruatieproces vanwege de doorbloedingseigenschappen. Helpt de prostaatfunctie te verbeteren.

- HUID: Bevordert de vorming van keratine en collageen, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Het kalmeert eczemen en huidallergieën. Bestrijdt bacteriën en schimmels en helpt acne bestrijden. Zink, mangaan, koper en zwavel dragen bij aan de gezondheid van huid, haar en nagels.

- Zenuwstelsel: Verbetert de kwaliteit van de slaap en werkt als een adaptogeen. Verhoogt de reactie op stress.

Wat is het beste supplement voor zwarte knoflook?
Leer in ons mini-webinar

bottom of page